Perinteistä pohjoista käsityötä – toimitamme Rakovalkea-kynttilätelineet koko Suomeen

Tee tilaus

Lämpökäsitellystä kotimaisesta puusta valmistettu Rakovalkea-kynttiläteline on perinteisten puusepäntaitojen taidonnäyte. Uniikin tuotteen taustalla vaikuttavat pitkä tuotekehittely, harras suunnittelu ja aidot kädentaidot. Olemme luoneet tuotteen, joka mielestämme kertoo pohjoisen tarinaa kauniilla, omintakeisella tavalla. Toimitamme Rakovalkeat asiakkaillemme ympäri Suomen.

Inspiraationa pohjoisen perinteet

Ikiaikaisesta, eränkävijöille tutuksi tulleesta nuotiotyypistä, rakovalkeasta, inspiraationsa saanut kynttiläteline huokuu pohjoisen luonnon voimaa. Nukkumatulena perinteisesti käytetty rakotuli tarjosi luonnossa yöpyville lämpimän peitteen pehmeänä läpi yön palavan tulen muodossa. Niin myös Rakovalkea lämmittää kodin tai muun tilan tunnelmaa tuikkukynttilöiden liekkien hiljaa loimutessa.

 

Rakovalkeaa on saatavilla useissa eri pituuksissa, jolloin telineeseen mahtuu eri määrä tuikkukynttilöitä. Voit itse toivoa juuri sinulle mieluisinta kokoa, vastaamme toiveisiisi parhaan kykymme mukaan. Lasiset tuikkukupit kuuluvat tuotteeseen.

Anna liikelahja, josta sinut muistetaan

Rakovalkea on oiva valinta myös liikelahjaksi. Yrityksesi logolla varustettu, alusta loppuun asti lappilaisena käsityönä valmistettu kynttiläteline kertoo asiakkaillesi, että todella arvostat yhteistyötä heidän kanssaan. Kaunis ja lämmintä tunnelmaa luova liikelahja ei varmasti jää kaappiin, vaan saa arvoistansa näkyvyyttä lahjansaajan tiloissa.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro liikelahjaideastasi, niin suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen tilauskokonaisuus. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.

Kysy lisää

Tee tilaus ottamalla yhteyttä

Tilaa oma Rakovalkeasi ottamalla meihin yhteyttä joko sähköpostin tai sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit myös tavoitella meitä puhelimitse – vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

 

Normaali kolmen kynttilän Rakovalkean hinta on 69,00€.

Isommista ja pienemmistä malleista, sekä isommista määristä ja logolla varustetuista kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous.

Yhteystiedot